O mnie

Jestem energiczną i żywiołową profesjonalistką branży gastronomicznej z ponad 17-letnim doświadczeniem w różnych krajach, m.in. Anglii, Australii, Danii, Meksyku oraz Polsce, gdzie jestem związana z Trójmiastem przez ostatnie 6 lat. W trakcie mojej kariery zdobyłam wszechstronne doświadczenie, pracując nie tylko w kultowych trzygwiazdkowych restauracjach, takich jak Noma w Kopenhadze i The Fat Duck w Bray w UK, ale również w restauracjach starających się o prestiżową nagrodę Michelina oraz miejscach casualowych. 

W swoim CV mogę również pochwalić się pracą w hotelu, w sekcjach konferencji, wesel oraz przy organizacji eventów. Dodatkowo, miałam przyjemność odbyć staże w renomowanych restauracjach, takich jak: Alain Ducasse at The Dorchester, La Gavroche, Dinner by Heston Blumenthal czy Admiralgade 26 i wielu innych. 

 

Mój wkład w branżę gastronomiczną obejmuje również pracę w trzech renomowanych restauracjach w Trójmieście: Prologue, Arco by Paco Perez i White Marlin.

Jako miłośniczka edukacji, hobbystycznie uczę języka angielskiego, pracuję jako tłumacz i angażuję się w prowadzenie zajęć w przedszkolach.

Moje 17-letnie doświadczenie, w tym 10 lat w restauracjach z trzema gwiazdkami, gwarantuje profesjonalizm i wysoki standard obsługi. Jestem elastyczna i potrafię doskonale dopasować się do każdej restauracji i jej unikalnego konceptu, dbając o harmonię i zadowolenie zarówno gości, jak i personelu.

image00004
Scroll to top